Visita Seat

El dimarts 15 de maig, els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’instal·lacions de producció de calor (CFGM IPC) i l’alumnat de primer de Batxillerat tecnològic hem visitat les instal·lacions de la SEAT a Martorell.
A les instal·lacions de la Seat ens han fet una visita guiada per la planta de carrosseria i per la planta de muntatge i ens han explicat com funciona tot un procés productiu.
Hem vist com muntaven els diferents models que hi ha al mercat de Seat León i com muntaven el Seat Ibiza.
Ha estat una visita molt interessant ja que veure com funciona una cadena de muntatge d’aquestes dimensions amb els diferents robots que hi tenen instal·lats i amb un disseny de les tasques que fan les persones el més ergonòmiques possible no és fàcil de veure.
La velocitat amb la que la combinació de la robòtica i el treball humà poden arribar a fabricar un cotxe és sorprenent! Amb menys de 24 hores un cotxe pot estar acabat i cada dia surten 2.300 vehicles acabats d’aquesta planta. On a més dels models esmentats, també fabriquen el SEAT Arona i l’Audi Q3.

Deixa un comentari