Sortida de 1r d’ESO al Campus Arqueològic del Museu Egipci

En aquesta sortida hem fet d’arqueòlegs per un dia tot excavant al Campus Arqueològic del Museu Egipci.

El Campus Arqueològic es troba a la Masia de Can Maiol (Palau-solità i Plegamans), una construcció del s. XVII que ha estat rehabilitada per a poder dur a terme les diferents pràctiques arqueològiques. S’hi troben recreats tres Arqueoespais (recreacions de jaciments arqueològics egipcis a escala real) que permeten als participants dur a terme les tasques pròpies dels arqueòlegs, convertint-se en autèntics professionals d’aquesta disciplina per unes hores. Els tres Arqueoespais d’excavació permeten fer un recorregut per la història de la civilització egípcia.

En aquest enllaç hi teniu més fotos: https://photos.app.goo.gl/9qxVJ86mVjAMpW4t6