Esquiada 2019. Canvi de data

Benvolgudes famílies,

El dia 21 de febrer hi havia prevista l’esquiada organitzada per l’AEE IES QUERCUS. Aquest dia hi ha convocada una vaga general. És per aquest motiu que l’organització de l’esquiada ha decidit canviar la data i passar-la al divendres dia 22 de febrer, mantenint els horaris.

Com que aquest canvi pot ocasionar que algú no pugui venir, tornarem els diners a tots aquells i aquelles que no els vagi bé el canvi de data. En aquest cas, cal que notifiqueu a secretaria del centre que no hi podreu assistir.

El termini per notificar la no assistència serà del 13 al 15 de febrer; més enllà d’aquest dia es considerarà que es va a l’esquiada i no es retornaran els diners.

Els diners es retornaran durant la setmana del 4 al 8 de març a tothom que ho hagi notificat dins el termini.

AEE IES QUERCUS