1er Batxillerat al Kursaal

Alguns alumnes de 1r de batxillerat hem anat a veure dues obres de teatre al Kursaal: La importància de ser frank, d’Oscar Wilde i El chico de la última fila, de Juan Mayorga. La primera era una obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipava algunes de les principals avantguardes del segle xx. D’altra banda, la segona obra es basava en la relació que tenen avui els joves amb la ficció. Un professor de literatura d’un institut es desespera corregint les redaccions dels seus alumnes fins que arriba a la d’aquell noi silenciós que sempre seu a l’última fila. L’impuls i l’afilada capacitat d’observació que transmet el text li despertaran contradiccions, somnis i velles frustracions.

Ens hem quedat amb les ganes de repetir i ja estem preparant la propera sortida al teatre. Així doncs, vosaltres què, també us animeu a venir i gaudir d’una bona estona?

Penseu que el teatre és cultura!