Setmana de la ciència

Aquesta setmana hem commemorat la setmana de la ciència a l’institut. Al llarg de la setmana s’han dut a terme diverses activitats a diferents nivells. A 3r d’ESO i a 1r de batxillerat s’han fet diverses xerrades de la Marató de TV3 amb l’objectiu de conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Enguany se centra a buscar esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19, una malaltia infecciosa greu, nova i desconeguda, causada per un virus, de la família dels coronavirus, anomenat SARS-CoV-2.

 

Aquest any el format d’aquestes sessions ha estat diferent a causa de la pandèmia que estem vivint i s’han realitzat de forma telemàtica. Aquestes xerrades divulgatives expliquen a l’alumnat la importància de la prevenció, així com les diferents afectacions que pot tenir aquesta malaltia.