SECRETARIA

Procés extraordinari d'admissió als cicles d'FP (ampliació de l'oferta)

Publicitat de l’oferta

Els centres han de fer difusió al web del centre dels cicles i torns i número de places que s’ofereixen en aquest procés extraordinari de d’admissió, ja siguin places de nova creació (nous grups o increment de capacitat dels grups existents, confirmades des del servei territorial corresponent), ja siguin vacants resultants del procés ordinari o de la segona fase d’admissió de la Preinscripció.

Data de publicació: 8 de setembre de 2021.



Destinataris

Poden participar-hi tots els alumnes que acreditin els requisits d'accés a l'ensenyament, independentment que hagin participat o no en el procés ordinari de preinscripció i hagin obtingut o no una assignació (inicial, de llista d’espera o de segona fase d’admissió).


Presentació de sol·licituds

Dins el termini previst, les persones interessades poden presentar una sol·licitud d’admissió a cadascun dels centres del seu interès. S’han de descarregar el formulari de sol·licitud que trobaran a la web preinscripció.gencat.cat. L’han d’emplenar i demanar fins a cinc peticions, cicles i torns, ordenades per prioritat i adjuntar la documentació acreditativa següent:

  • ​document d'identificació personal: DNI, NIE o passaport de l'alumne o alumna; si és menor d'edat, llibre de família i DNI, NIE o passaport del tutor o tutora;

  • certificació dels estudis o de la prova d'accés al·legats per a l'accés, en què consti la qualificació obtinguda.

  • resguard de la sol·licitud de preinscripció a cicles d​el grau corresponent per al curs 2021-2022, si escau.

Presentació de sol·licituds al centre per Grau mitjà: del 8 al 10 de setembre de 2021.

Prsentació de sol·licitus per Grau Superior: 8 al 14 de setembre

Ordenació de sol·licituds i assignació de places

Si la demanda és igual o inferior a l'oferta, s'assignen directament. Només en cas que hi hagi més peticions que places, s'ordenen les sol·licituds seguint els criteris següents:

  • ​​Es tenen en compte les primeres peticions de totes les sol·licituds, i s'ordenen en primer lloc les dels alumnes que han participat enguany en la preinscripció del grau corresponent respecte dels que no ho han fet, i, dins de cada grup, per ordre decreixent en funció de la qualificació al·legada.

  • Si un cop assignades les primeres peticions encara queden vacants, s'atorguen a les sol·licituds pendents que han demanat el cicle o torn com a segona petició, ordenades de la mateixa manera indicada, si cal. S'actua de la mateixa manera successivament amb totes les peticions fins que s'exhaureix l'oferta.


Difusió dels resultats del procés de grau mitjà

Els centres han d’informar de les assignacions a les persones interessades de la manera que considerin més efectiva (per correu electrònic o per telèfon, per exemple) i, a més, no més tard del 17 de setembre publicar la llista d’admesos que ha de detallar l’alumnat assignat i, si és el cas, l’alumnat no assignat i l’alumnat exclòs.

Difusió dels resultats del procés de grau superior

Els centres han d’informar de les assignacions a les persones interessades de la manera que considerin més efectiva (per correu electrònic o per telèfon, per exemple) i, a més, no més tard del 21 de setembre publicar la llista d’admesos que ha de detallar l’alumnat assignat i, si és el cas, l’alumnat no assignat i l’alumnat exclòs.



MATRICULACIÓ ESO 2021-2022

MATRÍCULA BATXILLERAT 2021-2022

MATRÍCULA GRAU SUPERIOR 2021-2022

CONDICIONAMENT FÍSIC

ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

PREINSCRIPCIÓ PFI 2021-2022

AULIXIAR DE SERRALLERIA I CONSTRUCCIÓNS METÀL·LIQUES

TUTORIALS

ATENCIÓ AL PÚBLIC PER LA PREINSCRIPCIÓ (NOMÉS PER CASOS EXCEPCIONALS)

CAL DEMANAR CITA PRÈVIA AL TELÈFON 938764556


Correu-e: secretaria@insquercus.cat

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

DE DILLUNS A DIVENDRES MATÍ DE 9:00 A 13:30