Xerrada amb Care Santos

L’alumnat de 2n d’ESO va tenir ahir una xerrada telemàtica amb l’escriptora Care Santos, una de les escriptores catalanes més reconegudes del moment, que ens va parlar sobre la seva novel·la Mentida.
Els alumnes, que ja havien llegit i treballat el llibre a les classes de català, van poder fer-li preguntes sobre la construcció de la novel·la, el tema de la identitat i l’engany per internet i l’ofici d’escriure.
A més, d’una manera molt propera i amable, va donar-nos quatre consells per a qui vulgui iniciar-se en l’escriptura: portar una llibreta sempre a sobre (perquè no se’ns escapin les idees), escriure cada dia una mica, llegir molt i, sobretot, no desanimar-se!
Aquesta xerrada clou el cicle d’escriptors que des de fa anys estem portant a terme al Quercus amb la voluntat d’acostar la literatura i l’art d’escriure als nostres estudiants.