Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones al Quercus

El 25N està marcat al calendari com el “Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones” però la trista realitat ens mostra constantment que cal treballar diàriament des de tots els àmbits de la societat per poder eliminar aquesta problemàtica tan greu.

Aquest 2023 ha començat molt malament en aquest aspecte perquè ja hi ha hagut més d’una víctima mortal de violència masclista i encara ha no acabat el mes de gener.

Des de les aules treballem dia a dia per fer d’aquest món, un lloc millor. Avui us mostrem en aquest vídeo el manifest que es va llegir a les aules el passat 25 de novembre.

A més a més, a totes les aules del centre es va portar a terme una activitat titulada “Què és la violència masclista o la violència de gènere?” preparada per la comissió d’igualtat.  A partir de la metàfora de l’iceberg de la violència de gènere, que podeu veure pintat als vidres del vestíbul, es va fer una activitat per prendre consciència d’aquesta problemàtica i anar aclarint conceptes.