31a edició del Premi Protagonistes del demà

Els alumnes, Clàudia Duocastella, Júlia Macià, Nadia Medina, Paula Vinyeglas, Ian Gea, Oriol Vargas, Bernat Solà, i Jordi Valle van representar el centre a la 31a edició del Premi Protagonistes del demà, Dr. Garriga que organitza Rotary Bages – Manresa.

Van assistir a diferents xerrades a càrrec de convidats de nivell. Per una banda, va intervenir Arnau Bosch, cuiner i propietari del restaurant Can Bosch de Cambrils, guardonat amb una estrella Michelin, que va pronunciar la ponència “La importància del coneixement de l’ofici a la hora d’emprendre, des del prisma de la restauració”. La segona ponència, titulada “Com l’empresa tradicional s’adapta a les noves necessitats”,  a càrrec de Ramon Teixidor, d’Espècies Teixidor. També  Roc Grandia, guanyador del XXVIII Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga, que parlarà sobre “Lideratges, situacions de crisi i resolució de conflictes”.
A més a més van haver de superar, en equips, unes proves de lideratge, perícia, orientació i valors.
Dels 8 finalistes el Bernat Solà i la Paula Vinyeglas van ser dels escollits, i finalment, després d’un gran discurs, la Paula va ser la guanyadora Premi Protagonistes 2024. Felicitats a tothom !!! i especialment a la Paula.
Que disfrutarà d’una estada de dues persones a una ciutat europea a escollir.