Acte de presentació del llibre “Treballs de recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès”

Dijous 11 d’abril va tenir lloc l’acte de presentació del llibre Treballs de recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès”, al Museu de l’Aigua i del Tèxtil de Manresa.

 

L’acte va incloure la conferència  “La societat com escenari i les matemàtiques com a actor”, a càrrec de Joan-Vicenç Gómez Urgellés, matemàtic, doctor en ciències de l’Educació i professor titular de la UPC.

 

Acabada la xerrada, es va lliurar un exemplar del llibre a tots els estudiants de 2n de batxillerat que hi tenen publicat un resum del seu treball de recerca. 

Del nostre institut són la Nadia Medina i la Paula Viñegas per “Afectació mental de l’osteosarcoma en el pacient oncològic”, la Júlia Macià per “100 anys d’evolució: la dona treballadora”, la Marina Zorrilla per “Transfusió d’esperança. Més enllà de l’agulla” i el Martí Fons i l’Alejandro Mañé per “Aerodinàmica en la F1”.

Enhorabona a tots!